Torsdaaaag

Gick nyss in i mitt rum och möttes av kyla. Jag bor nere i källaren så det är inte precis underbart alla gånger.. Jag brukar ha det ganska varmt på mitt rum men jag hade såklart sänkt värmen innan jag for till skolan imorse.. Jag har för övrigt lämnat en intresseanmälan på en lägenhet, inte för att jag någonsin skulle ha råd med en men det skulle vara sjukt skönt att ha något eget. Men ja, jag har det ju bra hemma, jag gillar att dagdrömma bara haha! Hoppas verkligen jag får en dator i julklapp. Det är så frustrerande att inte ha någon egen och inte är det lätt att få göra sina läxor ifred heller.. Och om jag av någon underlig anledning lyckas få mig en lägenhet är det ju nästan ett måste! Sitta vid min Wii duger ju verkligen inte! Hallå flikar, ctrl c, program överhuvudtaget?? Och bara youtube som underhållning, hemska saker... Haha! Jag får be om ursäkt om allt jag skriver inte blir indelat utan bara i en stor klump, so sorry! Inga bilder blir det heller inte då jag sitter här. Håll ut! (Bakade btw smulpaj med bär för andra gången under den här veckan som gått.. Är svinlätt att göra men känner mig ändå lite småduktig!)....(och rund om magen..)

Öppet hus

Imorgon är det öppethus på skolan och det ser jag ju fram emot.... Härlig skola på en lördag... Men är ledig på måndag så okejdå. Och så är det gratis fika. Jag sitter vid min Wii nu och skriver, eller snarare, jag har lagt mig i sängen för att sova men kände mig extra snäll helt enkelt. Det är ju inte så ofta jag skriver här, minst lika ofta som varje inlägg är intressant. Gu va fyndigt. Det är ganska drygt att skriva då jag inte har något tangentbord utan endast min wii-mote att styra runt med på skärmen. Drygast är med å, ä, ö, då jag måste öppna en sidoflik att ta fram de ur. Men börjar fan bli snabb nu. Ös. Fast jag är skittrött nu så jag ska banne mig sova. Godnatt!

Gu så kul!

Hallå. Jag är inte så förtjust i att blogga alla gånger. Men.. Det är för det är så fult. Sen har jag inte så mycket att berätta. Och jag har inte ens någon egen dator, såå det är inte så lätt alla gånger. Men jag hoppas på att jag får en dator till julklapp, jag avskyr att sitta och köa på att få göra det jag vill, men ibland får jag inte ens tid till att göra det jag ska/måste. Lite svårt att göra sina läxor då kära mamma och pappa.
Min bror Robert har flyttat hem nu, han ska ha praktik i typ ett halvår och det känns rätt trevligt att inte bara vara mamma, pappa och jag. Fast det blir ju mer kö till duschen på mornarna såklart... Perfekt för mig som är så morgontrött!
Förövrigt, mitt rumstädande går väl som vanligt, ett evighetsprojekt sa pappa och jag håller väl med honom lite. Men jag älskar tanken över hur det kommer se ut, om jag någonsin blir färdig, när jag nått mitt slutresultat. Supermysigt!

En bild från när jag och Martin spelade alfapet på betapet.se för skitlängesen, enjoy!

RSS 2.0