Cancer

Jag skulle bara säga att jag hatar min hy och alla som har bättre hy än jag.
Haha förlåt, men det är typ sant.
Jag försöker som fan göra det bättre utan att lyckas så värst mycket så det är klart man blir lite less.
Och så det att man ska ha tålamod.... Mitt tålamod har i princip försvunnit vid det här laget...
Jag har iallafall köpt id BareMinerals starterkit, var halva priset jämfört med vad jävlakicksstöldhelvete tänkte ta så jag klagar väl inte riktigt (FÖRUTOM KANSKE ATT MITT STUDIEBIDRAG BARA RINNER UR FINGRARNA PÅ MIG, HATA LIVET). Det är så sjukt dyrt att behöva ta hand om sin brottsling till ansikte. Måste också köpa ny återfuktande skit och sånt med så jag är sjukt lycklig nu. Bäst som fan att mineralsminket kommer göra sitt jobb.

Facebook.

"En kvinna förväntas vara vacker, sminkad, fräsch, välklädd, smal, uppföra sig väl och
vårda sitt språk. Sätt detta i din status om du börjar misstänka att du är en man."

Lol, jag kände mig lite träffad där..


Fett med snö

Det var ett tag sen nu. Har väl egentligen inte hänt så mycket, som vanligt. Har varit med Isabelle de flesta dagarna och det är väldigt trevligt såklart! Var och tittade på en ny disneyfilm som hette Tangled hemma hos dom tidigare ikväll faktiskt.
Har varit sjukt nära att tacka ja på en lägenhet också.. Men jag bailade såklart, haha!
(Btw, på tal om rubriken så tänkte jag visa bild på vad jag menar men.. va tar det sen)

Nu är det över

Hej, har just vunnit det sista planerade plagget. Jag fattar verkligen inte hur andra som lägger bud tänker, det ger absolut ingenting att höja sitt bud när det är flera flera minuter kvar. Och att dom kämpar så.. i onödan. Jag menar, det är verkligen ingen barnlek att vinna över mig när jag bestämt mig, haha!

Eftersom jag är så snäll får ni se lite vad jag köpte och hur värt det i princip är.
Notera att det är samma säljare = samfrakt = billigare frakt totalt.

Godmorgon!

Vann nyss första av 3 auktionerna för idag! Är en till om sådär 35 minuter haha. Dags för frukost!

勝つ Katsu!

Ska bara säga att jag vann auktionen som var ikväll, SJÄLVKLART! Haha, så är det bara. Älskar hur pulsen bara steg ju närmre slutet jag var! Ytterligare tre auktioner väntar mig imorgon och jag tänker vinna dem alla! Det är en härlig känsla måste jag säga. Och ett kul sätt att spendera sina julpengar!

Äppelkaka...

...har jag just bakat! Doftar helnice i huset och nu så ska vi fika äppelkaka (oväntat?) med vaniljkräm och kaffe. Kan nämna att jag är på lite bättre humör nu. Har varit rätt less idag (ovanligt? haha!). Jag tror inte det blir någon bild på kakan för jag är alldeles för lat för att hämta upp kameran... Men vi får se, kanske!

Tradera.se

Sitter ute på tradera och kollar klänningar som jag förhoppningsvis vinner billigt... Jag får uppdatera om hur det går, jag har hittils hittat 3-4 stycken varav 2 inte slutar förrän imorgon. Det kan ju bli mer också... 

Godnatt!

Jag har just lagt mig i sängen och ska försöka sova. Är faktiskt ganska trött så det ska nog gå bra!
Det är alltid trevligt att spendera tid med Isabelle och Iqi, speciellt då jag vinner på skitneger.. Godnatt!

Rubrik

Imorse väckte mamma mig ca tjugo i nio med en mugg "vuxenvälling". Jag hade bett mamma dagen innan att väcka mig för att vända tillbaka dygnet, (fast hon vet nog inte att jag varit vaken typ hela nätterna).. Kotten hälsade också på, han var på bra humör som vanligt där han låg och spann, boxande i luften. Jag hade egentligen tänkt att kliva upp, duscha och skriva här redan då... Fast jag somnade såklart, skittrött som jag var. Vaknade sen igen vid kanske 12-1 då Kotten ville gå ut från rummet (jag har alltid min dörr stängd så inte alla katter springer ut och in i mitt rum och gör ofog, Kotten är typ den enda som får vara där inne). Iallafall så, smart som jag oftast är, la jag mig direkt i sängen efter jag släppt ut honom.. Och hipp som happ ringde Isabelle och väckte mig vid ca 15.00, och frågade om jag skulle komma in till UH och ta en kaffe då jag någolunda vaknat. ^^ Så det är iallafall planen nu. Jag har duschat, gjort mig färdig och sitter och äter nu. Ska förmodligen hjälpa Robert(min bror) att skotta sen innan det till slut bär av mot bussen.

Jag och Kotten imorse.

Streeeess

Sen när blev det torsdag?? Sitter för övrigt och tittar i senaste Elloskatalogen. Fanns väl lite fint men det är sjukt att dom redan skickat ut sin "vår/sommar"-katalog. Hittade en "kalender+klocka" som jag velat ha förut men den är alldeles för sjukt dyr och sen har jag redan typ 4 olika "bords"klockor.
Kanske lite för mycket citattecken där..

Godmorgon

Älskar att jag sitter och äter mitt första mål mat vid den här tiden. Fast tja, det är inte så vanligt att jag äter mycket tidigare under lov annars heller.. Jag tycker om att drömma, och avsluta drömmen helt enkelt. Men jag blir bitter över att måsta vända tillbaka dygnet inom väldigt snar framtid. Jag gjorde Janssons frestelse igår. För typ första gången, själv. Det är det jag äter nu, smakar mycket bättre dagen efter, precis som paj, precis som kladdkaka. Jag ser faktiskt fram emot att få laga så mycket mat då jag bor själv. (Fast jag som är så lat lär väl jubla över några paket nudlar per dag)

En liten uppdatering...

Jag har inte fått någon dator i julklapp, jag bor ännu inte i lägenhet, jag har ej lyckats (orkat) städa klart mitt rum... Listan kan göras lång! Och just det, jag har mycket plugg som borde/måste göras, och utan dator så... Ja ni fattar. Jag älskar livet!

Hej igen.

Nu får det duga. Jag blir så less på alla koder. Nu ska jag städa rummet... Tror jag.

ja

det är skitfult nu. hinner inte fixa mer. hejdå!

RSS 2.0